در این بیانیه آمده است: اطلاعاتی به دست سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق رسیده که حاکی از ربوده شدن 5 مهندس ایرانی شاغل در نیروگاه 450 مگاواتی "جندر" است.
این بیانیه می افزاید: پنج مهندس ایرانی شاغل در نیروگاه 450 مگاواتی "جندر"، صبح روز سه شنبه 20/12/2011 ساعت 6:30 هنگامی که عازم محل کار خود بودند، توسط افراد ناشناس ربوده شده اند.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق، بلافاصله پس از دریافت این خبر، تماس خود با مسوولان سوری را آغاز کرد و خواستار آزاد کردن فوری این افراد شد.
در این بیانیه همچنین از دولت سوریه خواسته شده تا ضمن آزاد کردن پنج مهندس ایرانی، هرچه سریعتر آدم ربایان را نیز شناسایی و دستگیر کنند.
"اریک اشمیت"، مدیرعامل شرکت اینترنتی گوگل در مصاحبه با شبکه فاکسنیوز اذعان کرد که ایرانیان صاحب استعدادی "غیرمعمول" در حوزه عملیات سایبری هستند.
وی همچنین تصریح کرد که آمریکاییها دقیقا قادر به شناخت ابعاد این استعداد نیستند اما به هر حال این امر تهدیدی برای آنان محسوب میشود.
وی در این مصاحبه که بخشی از فیلم آن در یوتیوب قرار گرفت در پاسخ به سوالی در خصوص کنترل پهپاد RQ170 توسط نیروهای سایبری ایران اظهار داشت که این اطلاعات سری است و ما هرگز دسترسی به آنها نداریم اما این نگرانی که ایران توانسته باشد این کار را انجام دهد همواره وجود داشته و ما هم باید همواره نگران آن باشیم.
این اعتراف ضمنی که از سوی مدیرعامل یک غول سایبری در جهان مطرح میشود تاییدی دیگر بر شکست آمریکا از ایران در جریان پهپاد RQ170 است.
باراک اوباما رئیسجمهور آمریکا نیز اخیرا ضمن پذیرش شکست سایبری از ایران از کشورمان خواست تا پهپاد را به آمریکا بازپس دهد. بسیاری این تقاضا را بسیار وقیحانه میدانند چرا که هیچ کشوری حق جاسوسی در خاک دیگر کشورها را ندارد چه رسد به اینکه تقاضا کند که ابزار جاسوسی لو رفته را به آن کشور پس دهند.
مقامات جمهوری اسلامی ایران تاکید کردهاند پهپاد متعلق به ایران است و به آمریکاییها بازگردانده نخواهد شد.
به نقل از خبرگزاری فرانسه، "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با "نوری المالکی" نخست وزیر عراق در واشنگتن درباره سرنگون شدن هواپیمای جاسوسی پیشرفته "RQ-170" در خاک ایران گفت که ما از ایران خواسته ایم تا این هواپیما را پس دهند.
وی ادامه داد: ما منتظر چگونگی پاسخ ایران به این خواسته هستیم.
به نقل از شبکه تلویزیونی "ان تی دی تیوی"، همزمان با اعزام ناوهای آمریکایی بیشتر به منطقه خاورمیانه در میان افزایش تنشها در این منطقه، "ژانگ ژائوژانگ" یکی از فرماندهان ارشد نظامی چین از دانشگاه دفاع ملی این کشور تأکید کرد: چین نباید در حمایت و حافظت از ایران تردید کند، حتی اگر این موضوع به معنای به راه انداختن جنگ جهانی سوم باشد.
این گزارش افزود: چین در هفتههای اخیر شدیدا بر اتحاد خود با ایران تأکید کرده است و به عنوان آخرین مورد این اعلام حمایت و اتحاد با ایران میتوان به اظهارات چند روز گذشته مقامات چین در خصوص واکنش کشورهای غربی به تجمع دانشجویان مقابل سفارت انگلیس در تهران اشاره کرد که از کشورهای غربی خواست تا از هر گونه اقدام احساسی بپرهیزند.
بنا بر این گزارش، روز چهارشنبه انگلیس بطور کامل کارکنان سفارت خود در تهران را از ایران خارج کرد. به دنبال این اقدام انگلیس برخی دیگر از کشورهای اروپایی نیز به دنباله روی از انگلیس سفرای خود را از تهران فراخواندند تا برای بررسی اقدام مشابه با آنها مشورت کنند.
"هونگ لئی" سخنگوی وزارت خارجه چین در پکن روز پنج شنبه و یک روز پس از این رویداد در تهران اعلام کرد: چین امیدوار است طرفین مرتبط منطقی برخورد کرده، آرام بمانند و خویشتنداری خود را حفظ کنند تا مانع از هر گونه اقدام احساسی شوند که میتواند تنشها را شدیدتر کند.
وی در ادامه گفت: کشورها باید تمرکز خود را بر چشمانداز درازمدت در روابط متوجه کنند. و در صورت بروز درگیری و مسائل، باید برای حل آنها از طریق گفتوگو و مشورت اقدام کنند.
"الکساندر لوکاشوویچ" سخنگوی رسمی وزارت امور خارجه روسیه نیز روز چهارشنبه اعلام کرد که فدراسیون روسیه مخالف «بیش از اندازه وخیم جلوه دادن» و تشدید رویارویی در رابطه با مسائل مربوط به ایران است.
لوکاشوویچ تاکید: ما شدیدا مخالف «بیش از اندازه وخیم جلوه دادن» و تشدید رویارویی در رابطه با مسائل مربوط به ایران بوده و معتقدیم که این خط مشی تنها بر پیچیدگی عواقب مشکلات بوجود آمده خواهد افزود. متاسفانه اتفاق رخ داده در تهران یکی از حلقههای زنجیره حوادث اخیر است که وخامت اوضاع پیرامون ایران را تشدید کرده است.
بنا بر این گزارش، ۳ ناو جنگی آمریکایی جدید به منطقه اعزام شدهاند تا به ناو "یو اس ای جان سی. استنیس" در منطقهای که ناوگان پنجم نیروهای این کشور در بحرین مستقر هستند، ملحق شود.
این گزارش افزود: نگرانیهایی در خصوص احتمال حمله نظامی به سوریه با اعزام ناو "یو اس اس جرج دابلیو ایچ بوش" به اطراف این کشور مطرح شده بود اما خبرهای رسیده از این امر حکایت دارد که این ناو ظاهرا به مأموریت خود پایان داده و در حال بازگشت به جایگاه اولیه خود است. همین امر در کنار اعزام ناوهای جدید آمریکایی به منطقه خلیج فارس نگرانیهایی را درباره احتمال حمله به ایران مطرح میکند.
"شیمون پرز" رئیس رژیم صهیونیستی چندی پیش مدعی شد که احتمال حمله نظامی علیه ایران بسیار نزدیک تر از گزینه سیاسی است.
این سخنان رئیس رژیم صهیونیستی در حالی مطرح شد که اسرائیل صحنه گسترش اعتراضات مردم علیه سیاست های اقتصادی کابینه "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر اسرائیل بوده و اعتصاب کارگران در بخش های مختلف اقتصادی، بسیاری از بخش های عمومی اسرائیل را با مشکل مواجه کرده است.
برخی از کارشناسان معتقدند که اسرائیل با مطرح کردن گزینه حمله نظامی علیه ایران در تلاش برای تحت شعاع قرار دادن اعتصاب ها و اعتراض ها در اسرائیل است.
"لئون پانتا" وزیر دفاع آمریکا نیز اخیرا درباره هر گونه اقدام احتمالی نظامی علیه ایران هشدار داد و گفت: هرگونه حمله علیه ایران به منظور متوقف کردن برنامه هستهای این کشور میتواند عواقب ناخواسته و از قبل برنامه ریزی نشدهای به دنبال داشته باشد.
گزارشهای خبری از اعزام «عبدالحلیم بلحاج» فرمانده نظامی شورای نظامی طرابلس به ترکیه برای آغاز حمله به سوریه خبر میدهند.
روزنامه «کراسنایا زویوزدا» روسیه، گزارش کرد که سوریه این روزها با فشار فزاینده غرب روبهروست که از طریق اتحادیه عرب اعمال میشود. به نوشته این روزنامه آنان (غربیها و اتحادیه عرب) از نقض حقوق بشر از جانب دولت سوریه صحبت میکنند اما آنچه گروهکهای مسلح در این کشور انجام میدهند کاملا نادیده میگیرند و آنان را فعالان معارض مینامند.
این روزنامه روسی تاکید که عبدالحلیم بلحاج اکنون در خاک ترکیه است تا اولین حملات زمینی به سوریه را آغاز کند.
بنا بر این گزارش، ناظران پیشبینی کردند که حمله اول را گردان رزمندگان بلحاج که از لیبی اعزام شدهاند انجام بدهد که اکنون در مرز ترکیه با سوریه مستقر شدهاند و به انتظار لحظه آغاز حمله به فرماندهی عبدالحکیم بلحاج هستند.
این روزنامه تاکید کرد که بلحاج اکنون شناسایی شده است و با نام سلیم العوانی تردد میکند.
پیش از این ولید احمد الفرجانی فرمانده لشکر نیروهای ویژه لیبی به روزنامه الشروق الجزایر اعلام کرده بود که مبارزان لیبیایی عملا برای جنگ با نظام سوریه حرکت کردهاند.
این مقام لیبیایی تاکید کرد که شورای ملی انتقالی لیبی که پیش از این معارضان دولت سوریه را تحت عنوان «شورای ملی سوریه» به رسمیت شناخته بود، اکنون حمایتهای مالی، نظامی و لوجستیکی برای حمایت از شورای ملی سوریه ارسال کرده است.
ترکیه نیز که در ماههای گذشته میزبان نشستهای مختلف مخالفان و عناصر اطلاعاتی و امنیتی کشورهای عربی و اروپایی علیه سوریه بود، اکنون بلحاج و نیروهای وی را در خاک خود پذیرفته است و از آنان حمایت میکند.
سبط پيامبر صلي الله عليه و آله در سال چهارم هجري (1) ، چشم به دنياي وجود گشود. و گفته شده که در سال سوم بوده (2) و راويان در مورد ماه ولادت آن حضرت، اختلاف دارند و اغلب بر آنند که در ماه شعبان و در روز پنجم از آن مي باشد (3) و بعضي از آنان روز ولادت را معين نکرده اند بلکه گفته اند چند شبي از شعبان گذشته، به دنيا آمد (4) و بعضي از مورخان اين موضوع را ناديده گرفته و به گفتن اينکه در شعبان به دنيا آمده اکتفا نموده اند (5) و بعضي از بزرگان بر اين باورند که آن حضرت در آخر ربيع الاول ولادت يافته و اين بر خلاف مشهوراست پس توجهي به آن نمي شود
هنگامي که مژده تولد سبط پيامبر اکرم به آن حضرت داده شد، بلا فاصله به خانه بضعه اش فاطمه عليها السلام شتافت، در حالي که قدمهايش را سنگين بر مي داشت و غم و اندوه بر او چيره گشته بود، پس با صدايي گرفته و اندوهناک صدا زد: «اي اسما! پسرم را نزد من بياور».
اسما، وي را به آن حضرت داد. پيامبر اورا در آغوش گرفت و بسيار بر او بوسه زد، در حالي که گريه را سر داده بود. اسما پريشان شد و گفت: «پدر و مادرم فداي تو باد از چه رو مي گريي؟!».
پيامبر صلي الله عليه و آله در حالي که چشمانش از اشک پر بود، به وي پاسخ داد: «بخاطر اين پسرم مي گريم».
حيرت و سرگرداني بر او دست يافته بود و معناي اين پديده و موضوع آن را درک نمي کرد. پس به سخن آمد و گفت: «او هم اکنون به دنيا آمده است».
پيامبر با صدايي از غم و اندوه، بريده به وي پاسخ داد و فرمود: «گروه جفاکار بعد از من او را مي کشند، خداوند شفاعتم را از آنان دور سازد...».
سپس با اندوه برخاست و اسما را محرمانه گفت: «به فاطمه خبر مده چرا که وي تازه فارغ شده است...» (1) .
پيامبر صلي الله عليه و آله غرق در اندوه و غم، از خانه بيرون رفت؛ زيرا او از غيب خبر يافته بود چه مصيبتها و بلاهايي که هر موجود زنده اي را سراسيمه مي سازد، بر اين فرزندش خواهد گذشت.
نوزاد نخست
درخت نبوت و شجره امامت، ذرّيّه طاهره اي را چون شاخه هايي از خود جدا کرد که امتداد رسالت پس از حضرت پيامبر صلي الله عليه و آله مي باشد. نخستين نوزاد، ابو محمد زکي بود که جان پيامبر صلي الله عليه و آله از شادي وي لبريز شد، پس توجه به وي را آغاز کرد و او را با نمونه ها و کرامتهاي نفسانيش تغذيه مي کرد، کرامتهايي که بازتابش سراسر جهان را در برگرفته است. (1) .
تنها روزهاي اندکي که بعضي مورخان آنهارا 52 روز (2) نوشته اند، سپري شد، سيده زنان، حمل جديدي را داشت که حضرت رسول صلي الله عليه و آله و ديگر مسلمانان بابي صبري منتظر بودند در حالي که همه اميدوار و آرزومند بودند که خداوند آن ستاره را با ستاره اي ديگر همراه سازد تا آسمان امت اسلامي را روشن سازند و امتدادي براي حيات رهايي بخش عظيم باشند.
رؤياي ام الفضل
سيده ام الفضل دختر حارث (3) ، رؤياي عجيبي را ديد که تعبير آن را متوجه نشد. پس به سوي رسول خدا صلي الله عليه و آله شتافت و به آن حضرت گفت: «من خواب آشفته اي ديدم که قطعه اي از بدن تو افتاد و در دامن من قرار داده شد».
پيامبر صلي الله عليه و آله هراس وي را بر طرف ساخت و او را مژده خير داد و فرمود:
«خير ديده اي! ان شاء اللَّه، فاطمه پسري به دنيا مي آورد و در دامن تو قرار مي گيرد...».
روزها به سرعت گذشت و فاطمه سرور زنان، حسين را به دنيا آورد و او در دامن ام الفضل بود به همان گونه که پيامبر صلي الله عليه و آله خبر داده بود (4) .
پيامبر صلي الله عليه و آله در انتظار طلوع ستاره مولود جديد باقي ماند که زندگي پاره تنش به او درخشان شود، او عزيزترين با قيماندگان نزد وي از پسران دخترانش بود.
مولود مبارك
سرور زنان عالميان، نوزاد بزرگوارش را به دنيا آورد که هيچ بانويي از دختران حوّا، نه در عصر نبوت و نه بعد از آن همانند او را نزاييده بود که برکتي عظيم تر و سودي بيشتر از او براي انسانيت داشته باشد. پس پاکتر، طاهرتر و درخشانتر از او نبوده است.
دنيا به وي درخشان شد و انسانيت در همه نسلهايش به وي خوشبخت گرديد. مسلمين به او مفتخر شدند و ياد اين مناسبت را گرامي داشتند و هر سال به آن مفتخر و سرافراز گشتند.
وزارت اوقاف مصر در مسجد حسيني، به همين مناسبت جشني رسمي برپا مي کند و اين مناسبت عظيم را گرامي مي دارد همچنانکه در بيشتر مناطق جهان اسلام، مراسمي برپا مي گردد.
در آفاق يثرب، بازتاب اين خبر شادي بخش، پيچيد. امهات مؤمنين و ديگر بانوان از زنان مسلمان به خانه سرور زنان شتافتند و اورا بخاطر فرزند جديدش تبريک گفتند و با وي در سرور و شاديهايش مشارکت نمودند.
مادر :
وي آن نهال پاک است از سيده نساء العالمين فاطمه زهرا عليها السلام که خداوند اورا به فضل خويش طاهر گردانيد و او را قرار داد تا از ضلالت، هدايت کند و از تفرقه، به جمع باز آورد... او فاطمه زهراست که اخگري از روح پدر و فيضي از نور او دارد و شعاعهايي از هدايتش که وي محل عنايت و توجه او بود و با هاله اي از بزرگداشت و تقدير دربرش گرفت و دوستيش را بر مسلمين فرض کرد تا جزئي از عقيده و دينشان باشد در حالي که فضيلت و جايگاه عظيمش را در اسلام گسترده ساخت تا الگويي براي زنان امتش باشد.
پيامبر صلي الله عليه و آله ارزشها و سجايايش را در نشستهاي عمومي و خصوصي و بر روي منبرش، مورد تکريم قرار داد تا مسلمين آن را حفظ کنند و در گفته هايي که راويان اسلام بر آن اجماع دارند، فرمود:
1 - «خداوند براي خشم تو خشمگين مي شود و براي رضاي تو خشنود
مي گردد...» (1) .
2 - «همانا فاطمه پاره تن من است، مرا مي آزارد آنچه وي را بيازارد و مرا به زحمت مي اندازد، آنچه وي را به زحمت اندازد...» (2) .
3 - «فاطمه، سرور زنان جهانيان است...» (3) .
و ديگر اخباري از نشانه هاي شخصيت حضرت زهرا عليها السلام سخن گفته که وي سرمشق اسلام و نمونه والا براي زنان اين امت است که راه را براي آنها روشن مي سازد، در حسن رفتار و عفت و به دنيا آوردن نسلهايي مهذب... و چه عظيم است برکت وي و چه پرفايده است براي اسلام و در عظمت شأن وي، اين کافي است که «دولت عظيم فاطميه» از نام وي ناميده شده و نيز «جامع الأزهر» از نام او مشتق شده است (4) و براي عظمت دولت فاطمي اين بس که با نام زهرا تبرک شده باشد.
به هر حال، رسول اکرم صلي الله عليه و آله از غيب خبر يافت که بضعه طاهره اش همان است که ثمره پاک از ائمه اهل بيت عليهم السلام جانشينان پيامبر، داعيان حق در زمين، آنان که سنگيني بار رسالت را تحمل خواهند کرد و در راه اصلاح اجتماعي از هر کوشش و سختي رنج خواهند برد، از وي جدا خواهند شد و لذا پيامبر به وي توجهي مبذول داشت و ذرّيه اش را مورد توجه و عنايت قرار داد.
پدر :
وي ثمره علي، پيشواي حق و عدالت در زمين، برادر پيامبر صلي الله عليه و آله و دروازه علم آن حضرت است، کسي که نسبت به وي به منزله هارون از موسي بود و نخستين کسي که به خدا ايمان آورد و پيامبرش را تصديق کرد. سنگيني بار جهاد مقدس را از نخستين فجر دعوت اسلامي بر دوش گرفت و در مواضع هولناک فرورفت و با نيروهاي شرک و الحاد، درگير نبردي هراس انگيز و تنگاتنگ شد تا اينکه اين دين، پاي گرفت با ساعدي قوي از جهاد و کوششهايش، خداوند وي را به هر مکرمتي گرامي داشت و به هر فضيلتي مخصوص گردانيد، وي پدر ائمه طاهرين است که سرچشمه هاي حکمت و نور را در زمين منفجر ساختند.
شركت بهره برداري نفت و گاز آغاجاري يكي از پنج شركت بهره برداري تابع شركت ملي مناطق نفتخيز جنوب است كه راهبري عمليات توليد ، فرآورش و انتقال نفت و گاز را با رعايت اصول صيانت از مخازن با فعاليت مستمر در 45 واحد عملياتي از هشت ميدان نفتي (آغاجاري، كرنج، پرنج ، پارسي ، رامشير، رگ سفيد1، پازنان1 و مارون) را با فعاليت 12 واحد بهره برداري، 8 كارخانه گاز و گاز مايع ،18 ايستگاه تقويت فشار و تزريق گاز، 4 واحد نمكزدايي را بر عهده دارد و 25%درصد نفت مناطق نفتخيز جنوب را توليد مي نمايد .
و بيش از 30% مايعات گازي خوراك پتروشيمي بندر امام خميني (ره) و توليد روزانه در حدود 11000 بشكه در روز نفتا بخشي از خوراك مورد نياز شركت پتروشيمي بوعلي را تامين مي
شركت بهره برداري نفت و گاز آغاجاري با گستردگي 25 هزار كيلومتر مربع پراكندگي در نقاط كوهستاني و صعب العبور استانهاي خوزستان، كهگيلويه و بوير احمد و سواحل استان بوشهر قرار دارد .
اين شركت در 125 كيلومتري اهواز در جنوب غربي كشور و جنوب شرقي استان خوزستان واقع شده است كه وظيفه اصلي آن توليد نفت خام،گاز مايعات گازي و همچنين تزريق گاز به مخازن محدوده جغرافيايي تحت مديريت با رعايت كليه اصول ايمني و محيط زيست مي باشد .
اين شركت افتخار دارد با توليد حدود20% نفت توليدي كشور سهم بسزايي را در توسعه و آباداني ايران اسلامي ايفا مي كند.
اين شركت راهبرى عمليات توليد، فرآورش و انتقال نفت و گاز را با فعاليت مستمر واحدهای بهره بردارى ، كارخانه های گاز و گاز مايع ، ايستگاههای تقويت فشار و تزريق گاز و واحدهای نمكزدايى به عهده دارد.
تلاش براي حداكثري كردن فشار بر ايران درست در شرايطي صورت مي گيرد كه فشار بر غرب در منطقه حداكثر شده است. عيني ترين ارزيابي ها درباره شرايط منطقه حاكي از آن است كه مجموعه تحولات در حال پيش روي به سمتي است كه آمريكايي ها آن را روي كار آمدن عناصر نامطلوب مي خوانند. درست كه آمريكا چند ماه است تلاش مي كند از طريق ارتباط گيري با انقلابيون منطقه، وادار كردن ديكتاتورها به اصلاحات صوري و خارج كردن فرايندهاي انقلابي از كف خيابان روند اين انقلاب ها را مديريت كند ولي نتيجه به هيچ وجه آن چيزي نيست كه آمريكايي ها مي خواستند. منطقه در حال اسلامي تر شدن است و كساني روي كار مي آيند كه خواهان جمع شدن همه بساط غرب -بساطي كه ظرف حدود يك قرن پهن شده- هستند. |
به دنبال اخراج دیپلماتهای ایرانی از لندن، وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران تا ساعتی دیگر تمامی کارکنان سفارت انگلیس را از کشور اخراج خواهد کرد.
بر اساس این گزارش، ویلیام هیگ" وزیر امور خارجه انگلیس طی اظهاراتی در همین رابطه اعلام کرد: کاردار ایران در لندن در حال حاضر از درخواست ما برای تعطیلی فوری سفارت ایران مطلع شده است و تمامی پرسنل دیپلماتیک ایران باید ظرف مدت ۴۸ ساعت انگلیس را ترک کنند.»
وی افزود: «ما سفارت انگلیس در تهران را تعطیل کردهایم. ما تصمیم گرفتیم تمامی پرسنل خود را از ایران خارج کنیم و ظرف دقایقی که گذشت آخرین اعضای نمایندگی ما در ایران از این کشور خارج شدند.»
تعطیلی سفارت رژیم سلطنتی انگلیس که خواست اصلی دانشجویان معترض بود، واکنش احتمالی تهران به اخراج دیپلماتهای ایرانی است که احتمالا تا ساعتی دیگر به طور رسمی اعلام خواهد شد.