پيكر شهيد محمد مختاري از ديگر كشتهشدگان حوادث اخير به دست عوامل منافقين لحظاتي پيش در دستان جمعي از مردم انقلابي كشورمان از مقابل منزل اين شهيد واقع در شرق تهران تشييع شد.
شركتكنندگان در اين مراسم تشييع، شعارهاي "كروبي موسوي مرگ به نيرنگتان، خون جوانان ما ميچكد از چنگتان "، "لعن علي عدوك ياحسين، كروبي و خاتمي و ميرحسين "، "مرگ بر موسوي "، "مرگ بر كروبي "، "مرگ بر منافق "، "الله اكبر "، و "لا اله الا الله " سر ميدادند.
شهيد محمد مختاري22 ساله فرزند اسماعيل روز 25 بهمن در اثر تيراندازي عوامل منافقين به شدت زخمي شده و پس از انتقال به بيمارستان به درجه شهادت نائل شد.
تجمع غيرقانوني فتنهگران، عناصر منافقين، سلطنتطلبان و اراذل و اوباش در برخي خيابانهاي شهر تهران در روز 25 بهمن موجب بروز اغتشاشاتي شد كه با حضور بههنگام مردم، فتنهگران و ديگر عوامل مزدور مجبور به ترك صحنه شدند.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت: دست موسوي و كروبي به خون شهيداني چون ژاله و مختاري آغشته است و به عنوان يك طلبه انقلابي اعلام ميداريم كه موسوي و كروبي مصداق بارز محارب هستند.
كشته شده دانشگاه هنر قرباني فساد و توطئه 2 رأس فتنه يعني موسوي و كروبي شد.
كشته شدن اين جوان دانشجو را به عموم دانشگاهيان ايران تسليت و اعلام می کنیم كه آن دانشجو قرباني فساد و توطئه 2 رأس فتنه يعني موسوي و كروبي شده است.
ضمن هشدار نسبت به پيراهن عثمان بلند كردن فتنهگران خطاب به دستگاه قضا برخورد فوري و بيدرنگ با سران فتنه يعني موسوي و كروبي آن 2 شرور كه فيالحال از روي حقه و بغض و كينه خود را به عملههاي سياسي آمريكا و اسرائيل در ايران تنزل دادهاند را خواستاریم
صراحتاً ميگوييم در صورت كوتاهي در برخورد با آنها، راه محاكمه سران فتنه را به دستگاه قضا نشان خواهيم داد.
سكوت و حضور دبير كل و برخي اعضاي فراكسيون اقليت مجلس بر صندليهاي خود هنگام تجمع نمايندگان مقابل جايگاه هيئت رئيسه و درخواست آنها براي محاكمه سران فتنه سوال برانگيز بود.
وزير سپاه در دوران دفاع مقدس گفت: چندسال پيش نزد يكي از سران فتنه رفتم و گفتم آيا در نظريه ولايت فقيه شبههاي داري، كه سكوت كرد و من به او گفتم بوي اينكه روزي تو مورد لعن مردم قرار ميگيري را ميشنوم.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در واكنش به استمرار فتنهگري موسوي و كروبي گفت: اگر احساس تكليف كنم، خودم، خانوادهام و همه وجودم را در راه اسلام و انقلاب فدا خواهم كرد.
تصويرها معمولا نماد و نشانه اند. دلالت مي كنند و راوي هويت هستند. مثل آن تصويري كه عكس فرعون مصر را برداشتند و جاي آن قاب «الله»(جل جلاله) را گذاشتند. يا آن تصوير كه انقلابيون مصر در صف نماز جماعت ايستادند و سر به سجده شكر بر زمين نهادند. يا مثل همين 22 بهمن 1389 خودمان كه در آينه انتفاضه مصر تابيد و فجر در فجر شد از انطباق آينه ملت ها با هم. 22 بهمن هم امتداد ميدان امام حسين(ع) تا انقلاب و آزادي يك قاب بزرگ بيش نبود از درياي خروشاني كه موج برمي داشت و از اين بزرگراه به خيابان هاي اطراف سرريز مي شد.