گفت: سخنگوي وزارت امور خارجه آمريكا كه از پرتاب كاوشگر ايراني به فضا بدجوري عصباني شده و حرفي براي گفتن نداشت براي «ميمون» فضانورد دلسوزي كرده و گفته بود؛ «آه! ميمون بيچاره»!
گفتم: خب! انتظار داشتي چه بگويد؟!
گفت: چه عرض كنم؟! حالا چرا در اين ميان براي ميمون فضانورد دلسوزي كرده است؟!
گفتم: كشيش كليسا در حال موعظه خطاب به دانش آموزان گفت؛ «بله، همه ما از نسل آدم و حوا هستيم» در اين هنگام يكي از دانش آموزان گفت؛ ولي پدر من مي گويد كه ما از نسل ميمون هستيم. و كشيش گفت؛ ببين پسر جان! ما در اينجا به مسائل خانوادگي شما كاري نداريم!
نجیب میقاتی نخست وزیر لبنان در گفتگو با شبکه تلویزیونی المیادین تصریح کرد که مهم ترین مسایل در گفتگوهای ملی با تاکید بر سیاست کناره گیری و بی طرفی لبنان در مورد محورهای منطقه ای بود که در راستای منافع این کشور اتخاذ شد.
وی در مورد سلاح حزب الله لبنان تاکید کرد که این سلاح در نتیجه اشغالگری خاک لبنان به وجود آمده و فواید خود را نیز نشان داده است. سرزمینهای اشغالی لبنان تنها با تلاشهای حزب الله بوده که آزاد شده است.
وی سلاح حزب الله را سلاحی مقدس دانست و تاکید کرد: این سلاح برای من در مقابله با دشمن مقدس است، البته برخی لبنانی ها نسبت به این سلاح ابراز نگرانی می کنند، اما من به آنها اطمینان می دهم که این سلاح علیه آنها نخواهد بود.
میقاتی با اشاره به انگیزه های برخی گروه ها برای فتنه انگیزی در لبنان تاکید کرد که اگر اقدامات برخی حکما نبود، قطعا فتنه در کشور ایجاد شده بود، او البته با ابراز اطمینان نسبت به دستگاه های امنیتی تاکید کرد که هیچ گزارش امنیتی به دست ما نمی رسد، مگر اینکه بعد از مدتی صحت اطلاعات آن مشخص می شود.
وی در مورد دعوت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان به برگزاری کنگره ملی عمومی برای گفتگوها ابراز داشت: ما منتظر هر طرحی هستیم تا اجرای توافق طایف را کامل کنیم.
میقاتی در مورد بیانیه گفتگوهای ملی تاکید کرد که موضوع پایبندی به توافق طایف و همچنین تاکید بر کنترل مرزهای سوریه با لبنان از محورهای توافق شده دراین بیانیه بود.
کمیسیونهای تخصصی مجلس شورای اسلامی به منظور انتخاب هیئت رئیسه کمیسیونها عصر امروز تشکیل جلسه دادند.
اعضای کمیسیون انرژی مجلس با تشکیل جلسهای سیدمسعود میرکاظمی نماینده مردم تهران را به عنوان رئیس انتخاب کردند.
بر این اساس ناصر سودانی به عنوان نائب رئیس اول، علی مروی نائب رئیس دوم، حسین امیری خانکانی به عنوان سخنگو و سیدحسین دهدشتی به عنوان دبیر اول و وحید احمدی به عنوان دبیر دوم این کمیسیون انتخاب شدند.
روزنامه اعتماد مورخه16/3/91 در صفحه حوادث خود خبر سقوط سه كارگر بي گناه به حوضچه آمونياك كارخانه قارچ خوراكي «رامند مجاز» كه منجر به درگذشت دردناك سه كارگر شريف و عائله مند شده است را گويي با خبرهاي فانتزي اشتباه گرفته است به گونه اي كه اين تيتر را براي اين حادثه برگزيده است:
«شيرجه مرگبار سه كارگر به حوضچه آمونياك».
گويي اين سه كارگر شريف از سر ناآگاهي و يا از سر تفريح آگاهانه به درون حوض آمونياك پريده اند.
براستي آيا گزينش همين تيتر افشاگر تلقي جماعت زنجيره اي و مدعي اصلاح طلبي از اقشار مستضعف نيست؟!
آيا دست اندركاران روزنامه «اعتماد» حتي براي لحظه اي انديشيده اند، خانواده داغدار اين سه كارگر محروم با ديدن اين تيتر دچار چه حالي مي شوند؟
و دريغا كه از منظر اين جماعت مدعي حرفه اي گري همه چيز كاربرد ابزاري دارد، حتي جان مردم طبقه مستضعف كه روزگاري امام راحل فرمود من يك موي آنها را با كاخ نشين ها عوض نمي كنم.
براستي آيا اگر چند برج ساز و سرمايه دار حامي روزنامه هاي زنجيره اي و مدعيان اصلاح طلبي مرده بودند، باز هم چنين تيتري انتخاب مي شد. و مگر به جز اين است كه مرگ آنها را بر روي جلد و با تيترهاي غمبار به اطلاع مردم مي رسانند كه خدمتگزاران كارآفرين و خادم مردم به آسمان پر كشيدند!
شمارش آرا در ماهشهر امیدیه هندیجان به پایان رسید و حبیب آقاجری با رأی 43 هزار و 102 هزار نفری نماینده برگزیده مردم در این حوزه ها شد.
نماینده برگزیده مردم در این منطقه 30 درصد آرای را کسب کرده است.
به ترتیب محمد آقاجری با کسب 26 هزار و 311 رأی، 18 درصد آرا و شمسالله جشنی با 25 هزار و 154 رأی، 18 درصد آرای را از آن خود کرد.
علی دژمان نیز با 18 هزار و 750 رأی، 13 درصد و محمد بزرگمهر با 13 هزار و 643 رأی نیز 10 درصد آرای را به خود اختصاص داده و شانس کرسینشینی در مجلس را از دست دادند.
همچنین غلامعباس حیدری باغ بادرانی با 10 هزار و 263 رأی، هفت درصد و برزو مرادی با دو هزار و 634 رأی، دو درصد آرای منطقه را به خود اختصاص دادهاند.
علی اکبر عباس لارکی با یک هزار و 402 رأی یک درصد و سیدعباس صفرپور گل اسپیدی با یک هزار و 333 رأی نیز یک درصد آرای را به خود اختصاص دادهاند.
عبدالصاحب حسنینژاد نیز با کمترین رأی 550 نفری، درصدی از آرای را به خود اختصاص نداده است.
کل آرای مأخوذه در این منطقه 154 هزار و 934 رأی بوده که از این میزان 143 هزار و 197 رأی صحیح اعلام شده است.
بسم رب الشهدا والصدیقین
شما بدانید که دشمن شما مأیوس است. امروز شما قویاید امروز. لکن عمده تکلیف خود شماست که هر کدامتان به تکلیف عمل بکنید. قانون برای شما تکلیف معین کرده، اسلام برای شما تکلیف معین کرده، به این تکلیف باید عمل کرد. این تکلیف برای شما آبرو پیدا میشود، برای شما حیثیت پیدا میشود، کشور شما حیثیت پیدا میکند.(حضرت امامخمینی)
از زمان آغاز و شکلگیری دولت نهم، بحث تغییر رئیس دانشگاه آزاد همواره به عنوان یکی از چالشیترین مسائل جاری کشور و همچنین مطالبه عمومی مطرح بود تا اینکه بالاخره این مهم به ثمر نشست و پایان امپراطوری ۳۰ ساله آقای جاسبی بر دانشگاه آزاد، در جلسه هیئت امنای این دانشگاه رقم خورد و فرهاد دانشجو به جای جاسبی به عنوان رئیس دانشگاه آزاد معرفی شد.
با اعلام این خبر، موجی از شادی در بین دوستداران نظام ایجاد شد و امید ۶ ساله تغییر رئیس دانشگاه آزاد محقق گشت اما متأسفانه همانطور که انتظار میرفت کارشکنیهایی در اجرای این مصوبه صورت گرفت و آقای هاشمی که در جلسه گذشته هیئت امنای دانشگاه آزاد به عنوان رئیس هیئت امنا انتخاب شده بود، از امضای این حکم خودداری نمود و زمینه ایجاد مشکلاتی را فراهم آورد.
این حرکت آقای هاشمی چندان دور از ذهن نبود، چه آنکه ایشان سابق بر این نیز اینگونه کارها را انجام داده بودند و در بزنگاههایی همواره نشان داده بودند که دست به اقدامات چالش برانگیز میزنند و فضای آرام کشور را به التهاب میکشانند.
اکنون نیز که بحث انتخابات در سطح کشور مطرح است، معضلی تحت عنوان امضای حکم ریاست دانشجو بر نظام تحمیل شده است. اینکه ایشان از امضای حکم سر باز زند، به هیچوجه تعجبآور نبود و اینکه ایشان بزرگواری اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی را که ۵ نماینده برای صحبت با ایشان به نزدشان فرستادند را حرمت ننهادند نیز قابل پیشبینی بود پس علیالقاعده نباید انتظار داشته باشند که این حرمت، به طور متقابل نگه داشته شود.
اکنون نیز مسائل مختلفی در قبال پاسخ به این جبههگیری آقای هاشمی مطرح شده است. از گوشه و کنار شنیده شده است که بحث انتخاب و رأیگیری مجدد رئیس دانشگاه آزاد قرار است کلید بخورد و خواست آقای هاشمی از ۵ نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی این بوده که جلسهای دیگر با حضور تمام افراد کاندید ریاست دانشگاه آزاد برگزار شود و در آن جلسه نسبت به انتخاب رئیس دانشگاه آزاد، تصمیم گیری شود.
آنگونه که از این حرکات بر میآید، میتوان حدس زد که تلاش تیم فعلی حاکم بر دانشگاه آزاد بر این اساس استوار است که حداقل اجرای این حکم را تا زمان انتخابات معلق نگه دارند البته تجربه این ۶ سال نشان داده که هرچه بیشتر بر سر خواستههای نامعقول این افراد، کوتاه بیاییم و در صدد حل مسالمتآمیز اختلافات برآییم، زیادهخواهی این دوستان، بیشتر میشود پس وقت آن رسیده است که در مقابل این حرکت بایستیم و نگذاریم تا این کار باطل تداوم یابد و خواست نامعقول تیم حاکم دانشگاه آزاد محقق شود.
مگر نه اینکه این حکم به امضای اکثریت حاضر در جلسه رسیده است؟ مگر نه اینکه وزیر علوم در صحبتی گفتند که رأی یکی از اعضا به ریاست امنایی آقای هاشمی، مشروط بر آن بود که انتخاب رئیس دانشگاه آزاد در جلسه ۲۱ دی برگزار شود و حذف رأی ایشان منجر به ابطال ریاست آقای هاشمی بر ریاست هیئت امنایی دانشگاه آزاد میشود؟ پس چه شده که قانون باید ابطال شود تا نظرات آقای هاشمی اعمال گردد؟
از همین جا اعلام میکنیم که به هیچوجه، تأخیر در اجرای این حکم را بر نمیتابیم و از مسئولان امر و در صدر آن اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی میخواهیم که قاطع بر سر اجرای این مصوبه قانونی بایستند و لحظهای در اجرای این مهم تردید نکنند و پاسخ این حرمتشکنی آقای هاشمی را همچون ایشان به خودشان بازگردانند و بر سر اجرای این حکم ذرهای پا پس نکشند و یکبار برای همیشه این حرکات غیرقانونی را محکوم سازند و خود، اجرای حکم را بر عهده گیرند.
کارهای آقای هاشمی و اقداماتشان به امروز بر نمیگردد. هنوز نامه بدون سلام و والسلام ایشان را به حضرت آقا فراموش نکردهایم. هنوز خطبههای آخرین نمازجمعه ایشان و مواضع ایشان را پس از آن، فراموش نکردهایم. ایشان در همان دوران فتنه نیز نقش عمدهای در بقای فتنه داشتند و حرمت سخنان آقا را در نمازجمعه ۲۹ خرداد در حق خود نگه نداشتند و همسو با ضدانقلاب موضع گرفتند و در بقای این فتنه نقش عمدهای ایفا نمودند.
فرزندان ایشان نیز هر یک به نحوی، نقشی در برقراری آن فتنه و آشوبهای خیابانی داشتند که متأسفانه با عدم پیگیری صریح مسئولان ذیربط مواجه گشت. مهدی هاشمی که قرار بازداشت برایش صادر شده بود، هنوز به ایران باز نگشته است و هیچ اقدامی نیز در راستای به دادگاه کشاندنش صورت نمیگیرد.
فائزه هاشمی نیز که در فتنه نقش عمدهای داشت و حتی در تجمع بیشرمانه ضدانقلاب و ضداسلام در روز عاشورا در بین حرمتشکنان حضرت اباعبدالله(ع) حاضر شد و گستاخی را به حد غایی رساند، نیز به ۶ ماه حبس محکوم گشت که جای سؤال بسیار زیادی را در اذهان ملت ایران با وجود اتهامات بیشمار وارده وارد ساخت. این خاندان، نشان داده که هر چه بیشتر در برابر باطلشان سکوت شود، تجاوزکاریهایشان بیشتر میشود.
دیگر ملت ایران تاب تحمل این همه گستاخی و بیحرمتی را ندارند و از تساهل و تسامح مسئولان هر جا که نام آقای هاشمی و وابستگانش میآید، خسته شدهاند. یک بار باید جلوی این بی احترامیها گرفته شود و این خاندان ببینند که حرفهایشان به کرسی نمینشیند و بفهمند که هر چه خواستند نمیتوانند انجام دهند. وقت آن رسیده است تا جلوی زورگوییهای این خاندان گرفته شود و آنچه که حق است، اجرا گردد.
به مناسبت شهادت شهید مصطفی احمدی روشن شعری سروده ایم و به خون پاک شهدای علم و همه شاهدان راه حقیقت تقدیم می کنیم
اگر که شوکت این باغ، به چشم تنگ تو خار است
به گوش خود بسپار این فقط شروع بهار است
به تیغ و دشنه تن ما نکرده پشت به میدان
و نیز جای سر ما، نه شانه که سرِ دار است
از آن گلی که شکستید هزار غنچه بروید
مباش در پی شاهد، فزون ز حد شمار است
به شهریاری شهر شرف رسیده هرآنکس
که مرگ در نظرش جز میان معرکه عار است
هلا سیوف برهنه، شما و سینه چاکم
که بیقراری ایل از صدای پای سوار است
شکستن گل اگرچه نشانده غم به دل باغ
به جاده لاله نشاندن به پیشوازی یار است
دومین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد برای تعیین رئیس جدید این دانشگاه از ساعت 16:۱۰ امروز با حضور هر 10 عضو جدید هیئت امنای این دانشگاه در دفتر این هیئت و با حضور محمدرضا مخبر دزفولی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به عنوان ناظر شورا در جلسه برگزار شد.
در این جلسه که نزدیک به 3 ساعت به طول انجامید فرهاد دانشجو با ۵ رأی موافق به عنوان رئیس پیشنهادی دانشگاه آزاد برای معرفی به شورای عالی انقلاب فرهنگی، انتخاب شد.
در این جلسه آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی، حجت الاسلام سید حسن خمینی، حمید میرزاده به عنوان نمایندگان هیئت مؤسس دانشگاه آزاد و حجتالاسلام محمد محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، کامران دانشجو، وزیر علوم تحقیقات و فناوری، مرضیه وحید دستجردی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان اعضای حقوقی این هیئت و فرهاد دانشجو، بهمن یزدی صمدی و فریدون عزیزی به عنوان 3 هیئت علمی عضو در هیئت امنای دانشگاه آزاد و نیز عبدالله جعفر علی جاسبی به عنوان رئیس سابق دانشگاه آزاد و دبیر هیئت امنا حضور داشتند.
پس از اینکه در این جلسه فرهاد دانشجو به عنوان رئیس پیشنهادی هیئت امنای دانشگاه آزاد برای تصدی پست ریاست دانشگاه آزاد مشخص شد، کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری باید وی را به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی کند تا وی در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی رأی آورده و رئیس جدید دانشگاه آزاد شود.
پس از اتمام ثبتنام کاندیداهای شرکت در انتخابات دوره نهم مجلس شورای اسلامی که 12 اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد، رئیس ستاد انتخابات استان تهران از تائید صلاحیت تنها 747 نفر از 1066 داوطلب استان تهران که کاندیدا شده بودند، خبر داد.
به گفته وی، بیش از 70 درصد داوطلبین تهرانی برای کاندیداتوری در انتخابات مجلس نهم تائید صلاحیت شدهاند.
خبرهای غیررسمی حاکی از آن است که صلاحیت حدود 50 نفر از نمایندگان فعلی مجلس برای کاندیداتوری دوره بعد مجلس رد شده است.
اسامی 19 تن از نمایندگانی که گفته میشود صلاحیتشان از سوی هیئتهای اجرایی انتخابات احراز نشده است، به شرح ذیل است:
- نادر قاضیپور نماینده ارومیه
- علی عباسپور نماینده تهران
- حمیدرضا کاتوزیان نماینده تهران
- سلیمان جعفرزاده نماینده ماکو
- قدرتالله علیخانی نماینده قزوین
- علی مطهری نماینده تهران
- سیدکاظم دلخوش دلخوش نماینده صومعهسرا
- داریوش قنبری نماینده ایلام
- مصطفی مطورزاده نماینده خرمشهر
- مهدی عیسیزاده نماینده میاندوآب
- رضا علیزاده نماینده ورزقان
- فاطمه آجرلو نماینده کرج
- غلامحسین مسعودیریحان نماینده اهر و هریس
- محمد محمدی نماینده سلسله دلفان
- داوود محمدجانی نماینده آباده
- سیدناصر موسوی نماینده رامهرمز
- پیمان فروزش نماینده زاهدان
- مجید نصیرپور نماینده سراب
- علی زنجانی نماینده نقده و اشنویه
دعوا، زد و خورد و درگيري عمدتا موضوعاتي هستند كه همه ما در خلال رفت آمد هاي روزمره مان ممكن است در سطح جامعه با آنها برخورد داشته باشيم اما ماهيت اين نوع از برخورد فيزيكي زماني متفاوت مي شود كه اين اتفاق در يك جلسهاي رسمي مثل صحن علني مجلس اتفاق بيفتد!
نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و مهمانان صحن علني مجلس (از جمله نمايندگان مجلس تونس) در هفته گذشته شاهد درگيري فيزيكي بين يك نماينده دولت و يك نماينده مجلس بودند؛ اقدامي كه اگرچه بي سابقه نبود اما تاسف بسياري از حاضرين را به خاطر هتك حرمت جايگاه قواي كشور برانگيخت.
سه شنبه ششم دي ماه بهروز مرادي رييس سازمان هدفمندي يارانه ها از طرف دولت براي ارائه گزارشي در خصوص استفساريه ماده 12 قانون يارانهها در صحن حاضر شد و پس از ارائه گزارش در صندلي خود مستقر شد كه در همين حال حسيني نماينده فريمان به وي مراجعه كرده و آمار ارايه شده از سوي وي را دروغ خواند و اين در حالي است كه پيش از اين مقام معظم رهبري همه فعالان سياسي را نصيحت كرده بودند كه آمار رسمي را زير سوال نبرده و در آن تشكيك نكنند.
به هر روي مرادي نيز با دفاع از آماري كه ارائه كرده بود به او گفت كه آمار مدنظر وي آماركوچه و بازاراست، حسيني هم كه اين حرف وي را توهين به خود تلقي كرده بود برآشفت و سيلي محكمي را حواله مرادي كرد كه خراشي را روي گردن مرادي ايجاد نمود و البته اين بار مرادي عكس العمل متقابل نشان داد.
در پي اين درگيري، علي لاريجاني رييس مجلس دستور اخراج مرادي از صحن علني را صادر كرد كه اين امر با واكنش كلامي شديدي همراه شد.
اگرچه گفته شد كه با وساطت برخي نمايندگان مرادي و حسيني با يكديگر آشتي كردند اما جراحت اين درگيري آن هم در صحن علني مجلس قطعا تا مدتها باقي خواهد ماند.
البته اين نخستين درگيري ايجاد شده در مجلس نيست، در ابتداي سال جاري هنگام بررسي جزييات بودجه 1390 نماينده اردبيل با سيلي به استقبال گرجستاني عضو معاونت برنامهريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري رفت كه در نهايت با وساطت نمايندگان ديگر، گرجستاني را از محل درگيري دور كردند.
در تاريخ بهمن 88 هم در جلسه بررسي مشکلات مردم خاوه (يکي از روستاهاي ورامين)، نماينده مردم ورامين در مجلس پس از درگيري لفظي با بخشدار به صورت وي سيلي زد تا سيليخوردگان دولت رقم قابل توجهي را به خود اختصاص دهند.
يكي ديگر از سيلي هاي نواخته شده در مجلس هم متعلق به زارعي بود كه به دنبال تلاش عباسي نماينده دولت براي متقاعد کردن نمايندگان در پس گرفتن استيضاح وزير کشور به گوش وي سيلي زد، اگرچه بعدها زارعي هم از نماينده دولت حلاليت طلبيد، البته برخي اوقات خود نمايندگان هم با هم درگيريهايي داشتهاند، به عنوان مثال در ماههاي پس از انتخابات رياست جمهوري مجلس هم پس از قرائت گزارش محمد حسن ابوترابي فرد رئيس كميته بررسي كننده حوادث تهران، برخي نمايندگان از جمله جاني عباسپور نماينده قزوين و طاهرخاني نماينده تاكستان با يكديگر درگير شدند.
رفتار عجيب يك نماينده مجلس با يك خبرنگار در مجلس نيز از موارد ويژه مجلس هشتم است.
هنگامي كه يك خبرنگار از يكي از نمايندگان درباره حادثه كهريزك سوال كرد، وي با عصبانيت خطاب به وي گفت: تو غلط كردهاي كه ...
مورد ديگري هم حكايت از اين دارد كه زماني فتاح وزير وقت نيرو به همراه تعدادي از مديرانش از جمله نامجو مديرعامل وقت شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور كه بعدها وزارت نيرو را به عهده گرفت به مجلس رفته بودند تا پاسخگوي سوالات نمايندگان باشند اما ناگهان يكي از نمايندگان، به سمت نامجو آمده و به بهانه اينکه نامجو وقت ملاقات به وي نداده است، محکم به صورت وي سيلي زده است، البته گفته شده كه همان شب لاريجاني رييس مجلس و همچنين تعداد ديگري از نمايندگان از جمله نماينده مذکور با تماسهاي حضوري و تلفني از نامجو دلجويي کردند. البته جدا ازاين سيليهاي سياسي ، رفتارهاي معدودي از نمايندگان مجلس در برهههايي بسيار خبرساز شده است. مانند اتفاقي كه در جلسه راي اعتماد سجادي وزير پيشنهادي دولت براي وزارت ورزش و جوانان روي داد.
هنگامي كه آقاي رييسجمهور در حال بيان ديدگاههاي خود بود، عدهاي از نمايندگان با هياهو و دو دو كردنهاي متوالي در سخنراني رييسجمهور اخلال ايجاد كردند.
زشتي اين موضوع چنان بود كه واكنش تند رهبر معظم انقلاب را در پي داشت و معظمله به صراحت نمايندگان مجلس را سرزنش نمودند، البته در ابتداي سال جاري هم هنگامي كه فرزين سخنگوي كارگروه تحول اقتصادي درحال بيان آمار افراد يارانهبگير بود، حميدرضا كاتوزيان در قالب تذكري، آمار فرزين را دروغ دانست و گفت: عدهاي ميخواهند مجلس را دست بيندازند! و البته فرزين در جواب خطاب به كاتوزيان كه او را دروغگو خوانده بود گفت: به جاي تهمت زدن، به آمار مركز آمار مراجعه كنيد و همان زمان عادل آذر پشت تريبون رفت و به آمار فرزين صحه گذاشت.
با پيشينه ياد شده از برخي درگيري ها در مجلس شوراي اسلامي به نظر مي رسد آنچه بيش از همه مي تواند شان و جايگاه مجلس به عنوان قوه قانونگذاري نظام اسلامي را حفظ كند، رفتار ساكنان صندلي هاي سبز بهارستان با محوريت قرار دادن آموزه هاي اسلامي است؛ چنانچه از گذشته هم گفته شده كه «حرمت امامزاده با متولي آن است.»
در حالی که امروز پیامکی بین مردم رد و بدل میشد که خبر از هلاکت سلمان رشدی در یک انفجار میداد که هنوز هیچ منبع موثقی این خبر را تایید نکرده است.
تنها یکی از سایتها به نقل از یک منبع نامشخص و ناشناخته خبر از ترور وی داد که موثق نمیباشد.
بدهی است انفجار در لندن موضوعی نیست که بتوان آن را از دید رسانهها مخفی کرد و جلوی انتشار آن را گرفت. لذا به نظر میرسد در صورت صحت این خبر تا کنون رسانههای انگلیسی نسبت به آن واکنش نشان میدادند.
به نقل از شبکه الجزیره، ترکیه در واکنش به تصویب لایحه نسل کشی ارامنه برای مجازات انکارکنندگان نسل کشی ارامنه در سال ۱۹۱۵، ارتباط نظامی خود را با فرانسه قطع کرد و هشدار داد که خسارات جبران ناپذیری به رابطه دو جانبه آنکارا-پاریس وارد خواهد آمد.
"رجب طیب اردوغان" نخستوزیر ترکیه روز گذشته در واکنش به این اقدام قانونگذاران فرانسه، سفیر خود در پاریس را فراخواند و تمامی دیدارهای سیاسی میان دو کشور ترکیه و فرانسه را ممنوع اعلام کرد.
اردوغان خطاب به فرانسه گفت: این سیاستی بر اساس نژادپرستی، تبعیض و اجنبی پرستی است. از هماکنون به بعد ما در روابط خود با فرانسه تجدید نظر میکنیم. هیچگونه نسلکشی در تاریخ ما وجود نداشته است. ما این امر را نمیپذیریم.
مجمع ملی فرانسه در اقدامی روز گذشته، لایحه مجازات انکارکنندگان نسل کشی ارامنه را تصویب کرد که به دنبال این امر اردوغان تأکید کرد که فرانسه ۱۵ درصد از جمعیت الجزایر را قتل عام کرده است.
نخستوزیر ترکیه همچنین تأکید کرده است که کشورش نشست مشترک کمیته اقتصادی در پاریس که قرار است در ژانویه ۲۰۱۲ برگزار شود را تحریم میکند که این امر سران تجاری دو کشور را نگران خواهد کرد، و نگرانیهایی را در ارتباط با سرنوشت ۱۲ میلیارد یورویی مرتبط با تجارت سالانه میان دو کشور ترکیه و فرانسه را در هالهای از ابهام قرار خواهد داد.
آمریکا در واکنش به این اقدام ترکیه ابراز نگرانی کرد و خواستار کاهش تنشها میان آنکارا و پاریس شد.
به نقل از شبکه تلویزیونی "ان تی دی تیوی"، همزمان با اعزام ناوهای آمریکایی بیشتر به منطقه خاورمیانه در میان افزایش تنشها در این منطقه، "ژانگ ژائوژانگ" یکی از فرماندهان ارشد نظامی چین از دانشگاه دفاع ملی این کشور تأکید کرد: چین نباید در حمایت و حافظت از ایران تردید کند، حتی اگر این موضوع به معنای به راه انداختن جنگ جهانی سوم باشد.
این گزارش افزود: چین در هفتههای اخیر شدیدا بر اتحاد خود با ایران تأکید کرده است و به عنوان آخرین مورد این اعلام حمایت و اتحاد با ایران میتوان به اظهارات چند روز گذشته مقامات چین در خصوص واکنش کشورهای غربی به تجمع دانشجویان مقابل سفارت انگلیس در تهران اشاره کرد که از کشورهای غربی خواست تا از هر گونه اقدام احساسی بپرهیزند.
بنا بر این گزارش، روز چهارشنبه انگلیس بطور کامل کارکنان سفارت خود در تهران را از ایران خارج کرد. به دنبال این اقدام انگلیس برخی دیگر از کشورهای اروپایی نیز به دنباله روی از انگلیس سفرای خود را از تهران فراخواندند تا برای بررسی اقدام مشابه با آنها مشورت کنند.
"هونگ لئی" سخنگوی وزارت خارجه چین در پکن روز پنج شنبه و یک روز پس از این رویداد در تهران اعلام کرد: چین امیدوار است طرفین مرتبط منطقی برخورد کرده، آرام بمانند و خویشتنداری خود را حفظ کنند تا مانع از هر گونه اقدام احساسی شوند که میتواند تنشها را شدیدتر کند.
وی در ادامه گفت: کشورها باید تمرکز خود را بر چشمانداز درازمدت در روابط متوجه کنند. و در صورت بروز درگیری و مسائل، باید برای حل آنها از طریق گفتوگو و مشورت اقدام کنند.
"الکساندر لوکاشوویچ" سخنگوی رسمی وزارت امور خارجه روسیه نیز روز چهارشنبه اعلام کرد که فدراسیون روسیه مخالف «بیش از اندازه وخیم جلوه دادن» و تشدید رویارویی در رابطه با مسائل مربوط به ایران است.
لوکاشوویچ تاکید: ما شدیدا مخالف «بیش از اندازه وخیم جلوه دادن» و تشدید رویارویی در رابطه با مسائل مربوط به ایران بوده و معتقدیم که این خط مشی تنها بر پیچیدگی عواقب مشکلات بوجود آمده خواهد افزود. متاسفانه اتفاق رخ داده در تهران یکی از حلقههای زنجیره حوادث اخیر است که وخامت اوضاع پیرامون ایران را تشدید کرده است.
بنا بر این گزارش، ۳ ناو جنگی آمریکایی جدید به منطقه اعزام شدهاند تا به ناو "یو اس ای جان سی. استنیس" در منطقهای که ناوگان پنجم نیروهای این کشور در بحرین مستقر هستند، ملحق شود.
این گزارش افزود: نگرانیهایی در خصوص احتمال حمله نظامی به سوریه با اعزام ناو "یو اس اس جرج دابلیو ایچ بوش" به اطراف این کشور مطرح شده بود اما خبرهای رسیده از این امر حکایت دارد که این ناو ظاهرا به مأموریت خود پایان داده و در حال بازگشت به جایگاه اولیه خود است. همین امر در کنار اعزام ناوهای جدید آمریکایی به منطقه خلیج فارس نگرانیهایی را درباره احتمال حمله به ایران مطرح میکند.
"شیمون پرز" رئیس رژیم صهیونیستی چندی پیش مدعی شد که احتمال حمله نظامی علیه ایران بسیار نزدیک تر از گزینه سیاسی است.
این سخنان رئیس رژیم صهیونیستی در حالی مطرح شد که اسرائیل صحنه گسترش اعتراضات مردم علیه سیاست های اقتصادی کابینه "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر اسرائیل بوده و اعتصاب کارگران در بخش های مختلف اقتصادی، بسیاری از بخش های عمومی اسرائیل را با مشکل مواجه کرده است.
برخی از کارشناسان معتقدند که اسرائیل با مطرح کردن گزینه حمله نظامی علیه ایران در تلاش برای تحت شعاع قرار دادن اعتصاب ها و اعتراض ها در اسرائیل است.
"لئون پانتا" وزیر دفاع آمریکا نیز اخیرا درباره هر گونه اقدام احتمالی نظامی علیه ایران هشدار داد و گفت: هرگونه حمله علیه ایران به منظور متوقف کردن برنامه هستهای این کشور میتواند عواقب ناخواسته و از قبل برنامه ریزی نشدهای به دنبال داشته باشد.
گزارشهای خبری از اعزام «عبدالحلیم بلحاج» فرمانده نظامی شورای نظامی طرابلس به ترکیه برای آغاز حمله به سوریه خبر میدهند.
روزنامه «کراسنایا زویوزدا» روسیه، گزارش کرد که سوریه این روزها با فشار فزاینده غرب روبهروست که از طریق اتحادیه عرب اعمال میشود. به نوشته این روزنامه آنان (غربیها و اتحادیه عرب) از نقض حقوق بشر از جانب دولت سوریه صحبت میکنند اما آنچه گروهکهای مسلح در این کشور انجام میدهند کاملا نادیده میگیرند و آنان را فعالان معارض مینامند.
این روزنامه روسی تاکید که عبدالحلیم بلحاج اکنون در خاک ترکیه است تا اولین حملات زمینی به سوریه را آغاز کند.
بنا بر این گزارش، ناظران پیشبینی کردند که حمله اول را گردان رزمندگان بلحاج که از لیبی اعزام شدهاند انجام بدهد که اکنون در مرز ترکیه با سوریه مستقر شدهاند و به انتظار لحظه آغاز حمله به فرماندهی عبدالحکیم بلحاج هستند.
این روزنامه تاکید کرد که بلحاج اکنون شناسایی شده است و با نام سلیم العوانی تردد میکند.
پیش از این ولید احمد الفرجانی فرمانده لشکر نیروهای ویژه لیبی به روزنامه الشروق الجزایر اعلام کرده بود که مبارزان لیبیایی عملا برای جنگ با نظام سوریه حرکت کردهاند.
این مقام لیبیایی تاکید کرد که شورای ملی انتقالی لیبی که پیش از این معارضان دولت سوریه را تحت عنوان «شورای ملی سوریه» به رسمیت شناخته بود، اکنون حمایتهای مالی، نظامی و لوجستیکی برای حمایت از شورای ملی سوریه ارسال کرده است.
ترکیه نیز که در ماههای گذشته میزبان نشستهای مختلف مخالفان و عناصر اطلاعاتی و امنیتی کشورهای عربی و اروپایی علیه سوریه بود، اکنون بلحاج و نیروهای وی را در خاک خود پذیرفته است و از آنان حمایت میکند.
تلاش براي حداكثري كردن فشار بر ايران درست در شرايطي صورت مي گيرد كه فشار بر غرب در منطقه حداكثر شده است. عيني ترين ارزيابي ها درباره شرايط منطقه حاكي از آن است كه مجموعه تحولات در حال پيش روي به سمتي است كه آمريكايي ها آن را روي كار آمدن عناصر نامطلوب مي خوانند. درست كه آمريكا چند ماه است تلاش مي كند از طريق ارتباط گيري با انقلابيون منطقه، وادار كردن ديكتاتورها به اصلاحات صوري و خارج كردن فرايندهاي انقلابي از كف خيابان روند اين انقلاب ها را مديريت كند ولي نتيجه به هيچ وجه آن چيزي نيست كه آمريكايي ها مي خواستند. منطقه در حال اسلامي تر شدن است و كساني روي كار مي آيند كه خواهان جمع شدن همه بساط غرب -بساطي كه ظرف حدود يك قرن پهن شده- هستند. |
به دنبال اخراج دیپلماتهای ایرانی از لندن، وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران تا ساعتی دیگر تمامی کارکنان سفارت انگلیس را از کشور اخراج خواهد کرد.
بر اساس این گزارش، ویلیام هیگ" وزیر امور خارجه انگلیس طی اظهاراتی در همین رابطه اعلام کرد: کاردار ایران در لندن در حال حاضر از درخواست ما برای تعطیلی فوری سفارت ایران مطلع شده است و تمامی پرسنل دیپلماتیک ایران باید ظرف مدت ۴۸ ساعت انگلیس را ترک کنند.»
وی افزود: «ما سفارت انگلیس در تهران را تعطیل کردهایم. ما تصمیم گرفتیم تمامی پرسنل خود را از ایران خارج کنیم و ظرف دقایقی که گذشت آخرین اعضای نمایندگی ما در ایران از این کشور خارج شدند.»
تعطیلی سفارت رژیم سلطنتی انگلیس که خواست اصلی دانشجویان معترض بود، واکنش احتمالی تهران به اخراج دیپلماتهای ایرانی است که احتمالا تا ساعتی دیگر به طور رسمی اعلام خواهد شد.
سردار امیرعلی حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه با رد برخی شبهات مبنی بر دخالت سرویسهای خارجی در حادثه اخیر یکی از پادگانهای سپاه، گفت: خود آنها هم بهخوبی میدانند که این اتفاق، یک حادثه کاری بوده و خیلی هم خوشحال نباشند چون به هر حال امثال شهید تهرانیمقدم در مجموعه سپاه بسیار زیاد است.
حاجیزاده درخصوص تهدیدات اخیر رژیم صهیونیستی برای حمله به ایران نیز اظهار داشت: از آرزوهای بزرگ ما این است که آنها دست به این کار بزنند چون خیلی وقت است انرژی نهفتهای وجود دارد که علاقهمندیم آن را خرج کنیم و دشمنان اسلام و مسلمین را برای همیشه به زبالهدان تاریخ بفرستیم.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه در پایان تصریح کرد: ارتقای توان موشکی ما به هیچ وجه متوقف نمیشود و این کار برای همیشه ادامه خواهد داشت.
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران جناب آقای دکتر احمدینژاد
ریاست محترم مجلس جمهوری اسلامی جناب آقای دکتر لاریجانی
سلام علیکم
صدور گزارش دبیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی که با بهت و حیرت آزادگان جهان همراه بود، ما دانشجویان را بر آن داشت تا نگاه و مطالبه خود را نسبت به این گزارش و وضعیت موجود این نهاد به اصطلاح بینالمللی ابراز داریم و آنچه موجب عزت و شأن ملت بزرگ ایران و نظام جمهوری اسلامی ایران است را از دولت و مجلس درخواست کنیم.
الف) تلقی از وضعیت موجود روابط بینالملل:
بر این باوریم که امروز تقابل جمهوری اسلامی ایران با نظام سلطه به خاطر حقوق بشر، مسئله هستهای و تروریسم نیست. مسئله، تقابل و رویارویی دو دستگاه هستیشناسی و معرفتشناسی است که یکی انسان را موجودی سرگردان و دیگر آن را جهتدار و به سوی کمال مطلق میداند.
تقابل امروز ما و استکبار، ماحصل تلاش ملتی است که نه تنها اراده کرده است مستقل زندگی کند، بلکه توانسته است الگویی از این حیات طیبه را به عنوان ماهیت حقیقی و حقوقی خود از یک سو به رخ صاحبان زر و زور تزویر بکشاند و از سوی دیگر الگویی برای ملل تحت ستم گردد و همین مسئله باعث شده است که به تعبیر امام راحل زرق و برق کاخهای سرخ و سفید را بر هم بریزد و آنان خود را در مقابل یک تفکر متمایز ببینند.
در سایه جهانیسازی که در فهم اکثر اندیشمندان مستقل جهان، هنجارسازی و عرفیسازی برای همطراز نشان دادن نگرش و فرهنگ مبتذل غرب برای همه جهان است، خوی سلطهگری دچار شیفت پاردایمی شده است و به جای گسیل کشتیهای جنگی و سرباز و بمباران اتمی، نهادهای بینالمللی زحمت استکبار را کم کردهاند، به تعبیر دیگر امروز نهادهای به اصطلاح بینالمللی در قاعده نظام سلطهگر - سلطهپذیر در جغرافیای سلطهگری محسوب و نه تنها در خدمت آنانند که خود مولد آنان و حافظ و نگهبان منافع آنانند.
نهادهای بینالمللی امروز چهره کریه غرب را در قالب هنجارهای مثبت جهانی ترویج میکنند. خوشبختانه نظام جمهوری اسلامی ایران از بدو تشکیل خود، هیچگاه چشم امید بدانها نبسته است و هر قدر در بستر تاریخ به پیش میرویم حقانیت این تلقی و این نگرش بیشتر خودنمایی میکند.
بنابراین سازوکار نظام جمهوری اسلامی باید طوری طراحی شود که نیازها، گذر آن را به دالان نظام سلطه رهنمون نکند و همانگونه که در نظامسازی الگویی موفق و متمایز ارائه کردیم، با چهرهای عبوس و در عین کارآمدی، بیخاصیتی نهادهای بینالمللی برای مستضعفین و جهان سوم را به اثبات رسانیم و راه زندگی شرافتمندانه و مستقل از آنان را به عنوان موج دوم الگوسازی انقلاب اسلامی طراحی کنیم.
ب) گزارش دبیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی:
تفحص در گزارش مذکور نشان میدهد که هیچ اتفاق جدیدی، انگیزه صدور آن نبوده است. در گزارش مذکور به هیچ پدیده و اتفاقی بعد از سال ۲۰۰۸ اشاره نشده است. لذا چرایی صدور آن بدون هرگونه اتفاق جدید نشان میدهد که اصل مسئله حلقهای از حلقههای چندگانهای است که استکبار برای رهایی از خفتهای پیدرپی در خاورمیانه عربی و وال استریت از یک سو و ناامیدی از حضور فتنهگران ۱۳۸۸ در بازگشت به قدرت، طراحی کرده است.
در گزارش مذکور به صورت ناخودآگاه بیش از بیست مرتبه از عبارت«گزارش یک کشور عضو» استفاده شده است که نشان میدهد که ماهیت این گزارش براساس جاسوسی است و روی دیگر این سکه، تسلط سیا و موساد بر آژانش را نشان میدهد.
گزارش مذکور آنقدر با عصبانیت و بدون انسجام تهیه شده است که در بند ۴۹ آن به وجود یک محفظه پوششی انفجار بزرگ برای آزمایشات هیدرودینامیک در پارچین اشاره میکند و در بند بعدی آن(بند ۵۰) با صراحت اعلام میدارد که آژانس از ایران خواسته این محل را بازدید کند و پس از موافقت ایران، دو بار از محل مذکور بازدید به عمل آمد اما هیچ چیز ملموسی کشف نگردید.
بنابراین نبود هرگونه سخن جدیدی در گزارش و استناد آن به سوابق قبل از ۲۰۰۸ نشان میدهد که اصل صدور گزارش بیشتر از محتوای آن باید مورد سئوال قرار گیرد.
ج) مطالبه دانشجویان:
پس از سالها تحمل رفت و آمد جاسوسان غرب در قالب بازرسان آژانس به ایران و پس از بازگشت سالها از نصب دوربینهای سیا در مراکز هستهای کشور و پس از دهها بار گزارش مکتوب مراجع رسمی کشور به مجامع بینالمللی، نه تنها نتیجهای حاصل نشد بلکه اذهان را به همان مسئلهای که در بدو این نوشتار آمده شد متمرکز میکند که مسئله هستهای بحثی فرعی و صرفاً انرژی است که در تقابل دو جهانبینی به کار گرفته میشود. بنابراین اگر از این منظر به مسئله بنگریم، اعتمادسازی یا عدم آن، پاسخ ایران به مطالبات آژانس یا عدم آن... هیچ تأثیر بر خوی درندگی استعمار نخواهد داشت.
استعمار با همان هیبت قدیم به سلطهگری فکر میکند و صرفاً پوستین جدیدی به نام حقوق بشر پوشیده است تا مطالبات خود را با هنجارهای بینالمللی انطباق دهد لذا مطالبه مشخص و صریح ما این است که زمان تجدیدنظر برای خروج از معاهده NPT فرا رسیده است.
توسعه فناوری کشور در سایه تفکر و تلاش جوانان مجاهد اکنون ما را از خدمات فنی آنان نیز بینیاز کرده است. روند فعلی به عزت اسلامی و ملی ما آسیب میرساند. لذا مصرانه خواستار تجدیدنظر در این روابط هستیم و بر مطالبه آن پای میفشاریم. نتیجه آن هرچه باشد از این سخن امام که میفرمود«مگر بیش از این است که ما ظاهراً از جهانخواران شکست میخوریم و نابود میشویم؟ مگر بیش از این است که ما را در دنیا به خشونت و تحجر معرفی میکنند؟ مگر بیش از این است که با نفوذ ایادی قاتل و خردسال حزبالله در جهان به اسارت گرفته میشود؟ بگذار دنیای پست مادیات با ما چنین کند ولی ما به وظیفه اسلامی خود عمل کنیم» بالاتر نخواهد بود.
پس از آنکه پنجشنبه دو هفته گذشته در جلسه استماع کنگره آمریکا، برخی مسئولان بلندپایه از جمله فرمانده سابق نیروی زمینی آمریکا خواستار ترور مسئولان ایران شدند، روز گذشته شیمون پرز رئیس رژیم صهیونیستی ایران را به حمله نظامی تهدید کرد.
در حالی که برخی رسانهها و تحلیلگران از جمله روزنامه الحیات، علت کوبیدن بر طبل جنگ در اسرائیل را اقدامی از سوی سران این رژیم میدانند برای خروج از بحران داخلی و خارجی و شکستن انزوای خود، شیمون پرز روز گذشته مدعی شد چیزی هست که گرینه نظامی را در مقابل گزینه دیپلماتیک علیه ایران پیش میاندازد.
در سوی دیگر نیکلا سارکوزی در واکنش به این شایعات هرگونه اقدام نظامی علیه ایران را رد و بر ادامه راهکارهای سیاسی برای تحت فشار قرار دادن ایران تاکید کرد.
پرز در این سخنان تلویزیونی مدعی شد که ایران به سلاح هستهای نزدیک میشود و اسرائیل در وقت باقی مانده باید به کشورهای مختلف مراجعه کند و از آنان بخواهد که به وعده خود و عدم اکتفا به تحریمها عمل کنند.
پیش از این یک مقام آمریکایی اعلام کرده بود که سخن گفتن از جنگ به معنای اذعان به بیتاثیر بودن تحریمها علیه ایران است و نباید از جنگ سخن گفت.
شیمون پرز در ادامه سخنان خود تلاش کرد وانمود کند که ایران تا ساخت سلاح هستهای فاصلهای ندارد و بدین ترتیب سیاست ایران هراسی را بار دیگر تکرار کند. حال آنکه تمام گزارشهای آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره ایران بر رد ادعاهای آمریکا و غرب مبنی بر انحراف برنامه هستهای تاکید کرده و تاکنون هیچ نشانهای دال بر این ادعا ارائه نشده است.
ایهود باراک وزیر جنگ این رژیم، هفته گذشته در پی بالا گرفتن شایعات در این رژیم و محافل رسانهای درباره تصمیم تلآویو برای اقدام علیه ایران تاکید کرد که وی و نخست وزیر رژیم صهیونیستی قصدی برای این کار ندارند و در حقیقت دو نفر نمیتوانند برای چنین کاری به تنهایی تصمیمگیری کنند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی از ساعت 8:45 دقیقه صبح امروز (چهارشنبه) بررسی نیمه دوم طرح نظارت مجلس بر امور نمایندگان را آغاز کردند و از ماده 7 تا ماده 12 این لایحه این طرح را مورد بحث و بررسی قرار داده و با تصویب این شش ماده باقیمانده، بررسی طرح مذکور را به اتمام رساندند.
وکلای ملت در پنجمین روز از بررسی طرح نظارت مجلس بر امور نمایندگان، ده پیشنهاد را در جریان بررسی مواد 7 تا 12 این طرح مورد رسیدگی قرار دادند.
پس از پایان بررسی طرح 12 مادهای طرح نظارت و تصویب ماده 12 و آخرین ماده این طرح، محمدرضا باهنر نایب رئیس اول مجلس که از صبح امروز در غیاب لاریجانی ریاست جلسه علنی را برعهده داشت، از حضور و حوصله همه نمایندگان و اعضای کمیسیون مشترک بررسی طرح نظارت تقدیر و تشکر کرد و گفت: از زحماتی که کمیسیون مشترک برای بررسی این طرح کشیده است، تشکر میکنیم.
وی افزود: از همه رسانهها نیز که به طور جدی بررسی طرح نظارت بر مجلس را تعقیب کردند تشکر میکنیم هر چند که از برخی رسانهها گلایه داریم اما از حضور پرطراوت و با نشاط رسانهها تشکر میکنیم.
نایب رئیس اول مجلس همچنین گفت: امیدواریم شورای نگهبان در فرصت قانونی نظر خودش را در خصوص این طرح به مجلس اعلام کند و از آقای قربانی نیز که سخنگوی کمیسیون مشترک طرح نظارت بودند، تشکر ویژه میکنیم.
مصلحي در خصوص محمدرضا مدحي گفت: ايشان فردي بوده كه آنها برنامهريزي كردهاند از آن استفاده كنند كه تشكيلات اطلاعاتي كشور توانست با اقدامات اطلاعاتي او را از آن خود كرده و در مجموعه آنها نفوذ بدهد.
فرمانده كل سپاه با تاكيد بر ولايتمداري و تبعيت رئيسجمهور از منويات رهبر معظم انقلاب، گفت: ولايتپذيري آقاي احمدينژاد خيلي بيشتر از مسئولان جديدي است كه تازه زبان بازكرده اند.
دقیقا از شب سوم تیرماه ۱۳۸۴ یعنی همان شبی که مشتاقانه تا صبح بیدار ماندیم تا پیروزی احمدینژاد را در انتخابات ریاست جمهوری جشن بگیریم، جریانی به نام احمدینژادیها هم شکل گرفت. جریانی که به سرعت همه تار و پود و شاکله جریان اصولگرایی را دگرگون کرد.
برای ما پیروزی احمدینژاد یعنی نفس راحت کشیدن بعد از یک عقده ۸ ساله و شاید هم ۱۶ ساله! به همین دلیل شیرینی این پیروزی تاریخی را مدیون شخص احمدینژاد بودیم. پس اسممان را گذاشتیم احمدینژادی!
احمدینژادی صفتی بود که نشان میداد ما به هیچ یک از معیارها و ملاکهای چپ و راست، اصلاح طلب و اصولگرا پایبند نیستیم. احمدینژادی لقبی بود که ما را از دیگر افراد جریان اصولگرایی جدا میکرد. احمدینژادی یعنی اینکه تنها یک نفر میتواند انقلاب را از خطر سقوط و انحراف نجات دهد. احمدینژادی یعنی اینکه همه آدمها حتی اصولگراها برای نابودی احمدینژاد برنامه دارند و ما باید در برابر همه آنها بایستیم.
احمدینژاد هم یعنی نماد کامل یک آدم انقلابی و ولایتی. کمکم معیار سنجش ولایتمداری آدمها، دوری و نزدیکی آنها به احمدینژاد شد! هر کسی که جرات نقد احمدینژاد و دولت او را به خود میداد، باید برای بیرون رفتن از دایره اصولگرایی و حتی نظام و انقلاب و ولایتمداری آماده میشد. فرقی نمیکرد که خوشچهرهی مناظرهی با حسین مرعشی باشد و یا عماد افروغ اصولگرا؛ اصلاح طلبان که جای خود داشتند.
من از خودم مایه میگذارم و به دیگران کاری ندارم. خوشبختانه آرشیو وبلاگ من، همه نشانههای یک نیروی احمدینژادی متعصب را دارد. متهم کردن همه، ناحق پنداشتن همه، بدگمانی به همه. از نگاه من ِ احمدینژادی، همیشه و در همه حال، حق با احمدینژاد بود. اگر شخصی با مدرک جعلی و تقلبی وزیر میشد، حتما توطئه رییس مجلس بود برای لکه دار کردن آبروی احمدینژاد. اگر وزیری استیضاح میشد، حتما توطئه مجلس مدعی اصولگرایی بود برای ضربه زدن به دولت اصولگرا! اگر مثلا با طرح دولت درباره تغییر نکردن ساعت رسمی کشور مخالفت میشد، حتما مخالفت با نظرات کارشناسی دولت بود!
البته شکی نیست که دیگران هم گاهی عمدا و یا سهوا در کار دولت کارشکنی میکردند، اما از نگاه احمدینژادیها حق همیشه با احمدینژاد بود و احمدینژاد هم همیشه با حق! دیگران اگر با او همکاری میکردند قابل ترحم بودند وگرنه حتما ریگی به کفش داشتند.
احمدی نژادی ها حتی به وزرای برکنار شده دولت احمدینژاد هم به دیده شک و تردید نگاه میکردند و هرگونه اظهار نظر آنها را بعد از برکناری، ناشی از کینه آنها نسبت به احمدینژاد میدانستند. چه پور محمدی وزارت کشور و چه صفار هرندی وزارت فرهنگ و چه متکی برکنار شده در سنگال!
البته ماجرا به همینجا ختم نشد. کم کم این نگاه شک آلود و اهانت آمیز، دامن علما و مراجع را هم گرفت و باز هم معیار قضاوت درباره مراجع، حمایت و یا عدم حمایت آنها از دولت و احمدینژاد شد. البته این فقط دیدگاه من نبود. کافیست همین امروز سری به نظرات حامیان متعصب بزنید. اگر من چهار سال پیش چنین نظراتی داشتم، آنها همین امروز چنین اعتقادی دارند. مثلا اگر مرجعی کمترین انتقادی به دولت و یا رییس جمهور بکند، از طرف احمدینژادیها متهم به بیبصیرتی میشود!
متاسفانه این نگاه، ناشی از تفکر حاکم بر دولت و اطرافیان رییس جمهور است. خود احمدینژاد از ابتدا به شخصیت های مطرح اصولگرا اهمیتی نمیداد. به نظرات مراجع کماعتنایی و یا بیاعتنایی شد. مسائلی جنجالی پیش آمد که اعتراض مراجع را در پی داشت آنها که عمق مساله را میدیدند جانب احتیاط را گرفتند و گاهی به صراحت و یا به کنایه حرفی زدند اما فضای کلی، همچنان فضای اعتماد مطلق به احمدینژاد و تصمیمات او بود. البته جریان احمدینژاد بعد از انتخابات ۲۲ خرداد ۸۸ و مخصوصا بعد از انتخاب رحیم مشایی به عنوان معاون اول رییس جمهور از هم پاشید و به چند دسته مجزا تقسیم شد. گروهی با مساله کنار آمدند و گروهی هم کنار نیامدند. دسته دوم خودشان به چند دسته دیگر تقسیم شدند:
کسانی که احمدی نژاد را متاثر از مشایی می دانند و اعتقاد داشتند که باید برای جدایی این دو نفر از هم دعا کرد! دوم آنهایی که میگفتند فعلا وظیفه داریم از دولت اصولگرا حمایت کنیم تا فلانی و بهمانی از آب گل آلود ماهی نگیرند، سوم آنهایی که به کلی ناامید شدند و چهارم آنهایی که فهمیدند در تحلیلها و قضاوتهای گذشته خود درباره افراد مختلف دچار افراط و تفریط شدهاند.
ما امروز بهتر و جامعتر میتوانیم این جریان فکری و عملی را تحلیل کنیم. چرا که فضا شفافتر شده و احمدینژادیهای رسمی و واقعی، به صراحت حرفهایشان را میزنند. امروز احمدینژادیهای واقعی خودشان را اصولگرا نمیدانند مثل جناب آقای جوانفکر. احمدینژادیهای واقعی ولایتمداری را تقسیمبندی میکنند. احمدینژادیهای واقعی بین احمدینژاد و مشایی فرقی قائل نیستند چرا که آنها هم بین خودشان فرقی قائل نیستند.
خدا آخر عاقبتمون رو بخیر کنه با این همه دشمن قسم خورده داخلی وخارجی کاش آقای مشایی کمتر صحبت کنه تا جامعه از این همه دودستگی رهایی پیدا کنه
يك هزار و چند صد سال است كه شيعيان، هر صبح و شام در ماتم غيبت خود در روز عاشورا، آرزوي «يا ليتنا كنا معكم» را نثار شهداي كربلا ميكنند.
شيعه نه عزادار شهادت است و نه از كشته شدن در راه خدا ترسناك و غمگين ميشود. و هر لحظه منتظر است كه در بين دستان امام معصومش از «مستشهدين بين يديه» باشد.
امروز مفتخريم هر روز عاشورائيمان، و آرزوي شهادتمان در مصاف با تمامي جلوههاي كفر و نفاق، در ميدان مرواريد نشان بحرين رقم ميخورد و كاخ ظلم و فساد يزيديان زمان، از غريو اللهاكبر علي اكبرهاي اين امت به لرزه در ميآيد.
بحرين اين روزها همه «والله ان قطعتموا يميني، اني احامي ابدا عن ديني» است. بحرين، اين پاره تن تشيع، گرچه پامال سم ستوران نوادگان هند جگرخواره سعودي و اسير عمال نافهم شيطان بزرگ يعني آمريكاي جنايتپيشه است، اما در راهي درست و حقيقي است. راهي كه نتيجه آن قطعاً سعادت و رستگاري امت در دنيا و شرافت و فوز آخرت است كه اگر ديروز رهبر كبير انقلاب اسلامي، امام خميني قدس سره الشريف ميفرمودند «بكشيد ما را ملت ما بيدارتر ميشود» امروز ميبينيم كه با هر قطره خون شهداي امت اسلامي در اقصا نقاط جهان، دنياي اسلام و دنياي بشريت آگاهتر شده و براي استيفاي حق و عدالت بيش از گذشته به پا ميخيزد. و اين تحقق وعده خداست.
جوانان ایرانی، شهادت مظلومانه جوانان برومند بحريني را به محضر امام زمان (اروحنا فداه)، نائب بر حقشان رهبر حكيم انقلاب اسلامي و آحاد امت اسلامي به ويژه مردم شجاع بحرين تبريك و تسليت گفته و همگام با ملت مسلمان ايران به ملت سرافراز بحرين و ساير ملتهاي اسلامي آفرين ميگويد و امت اسلامي را به اتحاد بيشتر براي مبارزه با طاغوتهاي جهان فرا ميخواند كه تحقق وعده الهي نزديك است.
پس از آن که عطاء الله مهاجرانی عضو اتاق فکر حلقه لندن پس از قریب دو سال هجمه به نظام و مسئولان کشور در رسانه های خارجی ، دو جمله راست درباره نظام و رهبر انقلاب بیان کرد ، حامیان سابق وی در سایت های ضدانقلاب و فتنه سبز، با شدیدترین ادبیات و رکیک ترین الفاظ وی را مورد حمله قرار داده و او را نفوذی جمهوری اسلامی در جریان اپوزیسیون و جنبش سبز معرفی کردند.
آخرین اخبار دریافتی ، از احتمال بالای کاندیدا نشدن آیت الله هاشمی رفسجانی برای ریاست مجلس خبرگان حکایت دارد.
نماينده كشورمان در آژانس بينالمللي انرژي اتمي در ارزيابي خود از گزارش آژانس درباره برنامه هستهاي ايران گفت كه اين نهاد براي اولين بين درخواستهاي آژانس و درخواستهاي شوراي امنيت تفكيك قائل شده است.
وی به اتهام جاسوسی و ارتباط با دستگاه های امنیتی کشورهای حاشیه خلیج فارس دستگیر شده است.
گفتنی است، مهدی کروبی و میرحسین موسوی دو کاندیدای شکست خورده انتخابات ریاست جمهوری هستند که به رای ملت و قانون تمکین نکرده و با فتنه گری های خود هزینه های سنگینی را برای انقلاب و نظام ایجاد کردند و با انواع و اقسام تحریک ها و بیانیه های خود موجب اغتشاش و ناامنی در کشور شدند تا جایی که آمریکا، اسرائیل و تمام مخالفین نظام با سرمایه گذاری بر روی اقدامات آن ها سعی در براندازی نظام پایدار انقلاب اسلامی ایران داشتند که در این میان فرزندان کروبی نیز با مصاحبه ها و اظهار نظرهای خود و نيز حضور در عمده اغتشاشات و تجمعات تلاش های فروانی برای تحقق اهداف شوم سران فتنه انجام دادند.
شایان ذکر است، علی کروبی سال گذشته به دلیل مسائل مالی با شکایت شرکت ایرانسل به قوه قضائیه احضار شده بود.
موضوع دانشگاه آزاد و وقف اموال 250 هزار ميلياردي آن از حدود سه سال قبل به يكي از مهمترين سوژه هاي خبري كشور تبديل شده بود
سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان حوادث خونين در بحرين و برخورد خشونت آميز با مردم در حوادث اخير را محكوم كرد.
رامين مهمان پرست سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان حوادث خونين در بحرين و برخورد خشونت آميز با مردم در حوادث اخير را محكوم و دولت بحرين را به خويشتنداري و عدم توسل به خشونت دعوت كرد.
سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان با ابراز نگراني از توسل به خشونت در قبال مردم اين كشور اظهار اميدواري كرد كه مطالبات مردم بحرين در تكميل فرايند سياسي اين كشور مورد توجه قرار گيرد و حق مردم در بيان ديدگاههايشان به روشي مسالمتآميز محترم شمرده شود.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: مردم از اعضاي مجلس خبرگان رهبري انتظار دارند تا در خصوص ادامه رياست مجلس خبرگان رهبري تجديدنظر كنند.
در بازي شطرنج، علاوهبر ضرورت آشنايي با فن و قواعدِ بازي براي پيروزي، شرط ديگري نيز لازم است و آن، اين است كه شطرنجباز بتواند حركتهاي بَعدي رقيب را حدس بزند. آن كسي برندهي بازي است كه ذهن طرف مقابل را بخواند و كسيكه تنها با تكيهزدن بر فنون، پاي در اين ميدان بگذارد، بيگمان بازنده خواهد بود.
اين اصل، ويژهي بازي شطرنج نيست؛ بلكه شامل تمام حوزهها، از جمله ساحت سياست نيزميشود.